duminică, 5 februarie 2012

A inlocui, inlocuibil, inlocuit…


Este poate unul dintre cele mai triste aspecte…sa stii ca oricine poate fi inlocuit oricand, totul tine de cel care vrea sa inlocuiasca...Prin urmare, exista oameni care pot si care nu pot fi inlocuiti, dar nicidecum datorita faptului ca sunt unici (afirmatie pe care o impartasesc partial) ci datorita faptului ca stii tu cum sa ii faci sa fie unici, pentru tine nu mai exista nimeni la fel ca…
Deci cand vrei sa inlocuiesti…inlocuieste. Dar nu te gandi nicio clipa ca cineva nu va face la fel cu tine. Cand vrei sa ai pe cineva unic in viata ta, fa-l unic pe acel cineva si de va fi sa nu vrea, gandeste-te ca poti oricand sa oferi locul altcuiva...Important e sa stii ca poti, ca niciun gol nu ramane asa decat daca vrei tu sa-l pastrezi astfel...in rest nimeni si nimic nu e de neinlocuit...doar tu, pentru tine...Iar gandul asta ar trebui, poate, sa te faca sa-ti pese mai mult atunci cand cei care pentru care contezi si care conteaza pentru tine, iti ofera sansa de a fi unic... sa fii suficient de curajos incat sa realizezi ce inseamna asta...incat sa vrei.
E ca un cerc...vicios sau nu...dar tot ce conteaza este ca viata ta va avea mereu in ea ceea ce trebuie, pentru ca vei sti sa inlocuiesti ceea ce trebuie inlocuit atunci cand iti vei da seama ca ai vrut sau a vrut sa devina inlocuibil...penttru ca la urma urmei... OARE NU TOTI OAMENII SUNT LA FEL, DAR FIECARE STIE SA PARA ALTFEL?

PS: http://www.youtube.com/watch?v=wA4ppvp2IzY (melodia asta completeaza mesajul...enjoy)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu